Aanrader!!!

DJ & SAX, geluid ÉN indrukwekkende lichtshow.

 

DJ & SAX is een unieke combinatie van de zeer succesvolle show van De Entertainment Specialist samen met een saxofonist. Deze show is al jaren lang het best geboekte concept van De Entertainment Specialist.

 

De dj draait non stop door met tussendoor spetterende optredens van een swingende saxofonist. De saxofonist speelt mee met de dj en gaat al improviserend op in de grooves van de dj. Er is een optimale interactie tussen de saxofonist en het publiek.

Stelt u zich eens voor dat midden in het publiek, tussen de feestende mensen, de saxofonist ineens een showtje staat te geven! 

Spectaculair en origineel! 

 

Als u dit pakket bij ons boekt, ontvangt u van ons een uitgebreide vragenlijst. Wij vragen u deze lijst in te vullen. Op deze lijst staan vragen als: welke muziekgenres vindt u leuk, wat wilt u absoluut niet horen, hoe wilt u openen, etc, etc. Op basis van deze vragenlijst maken we speciaal voor u een muziekprogramma op maat! 

De show bestaat uit een dj, een saxofonist én licht en geluid

.\

Eventueel kan de show worden uitgebreid met een extra percussionist of vocalist óf een iedere ander gewenste live-artiest voor nog meer spektakel!

Informeer bij De Entertainment Specialist naar de mogelijkheden en prijzen.

Feesten in het buitenland

IMPRESSIE Multicoler Led Sticks

 

Contact I Algemene voorwaarden I Copyright © De Entertainment Specialist I All Rights Reserved I Designed by De Entertainment Specialist